Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

E-SIGARET STEEDS POPULAIRDER IN NEDERLAND

Een e-sigaret is oorspronkelijk uitgevonden als het alternatief voor de sigaret. De e-sigaretten en e-liquids zijn de laatste jaren steeds verder ontwikkeld, hierdoor is het e-roken bijna te vergelijken met het roken van den normale sigaret. Het elektrisch roken, ofwel dampen, heeft in der afgelopen jaren een turbulente opmars gemaakt. Veel nieuwe producten hebben de markt betreden waardoor er een enorm aanbod is. Nieuwe leveranciers hebben nieuwe producten geïntroduceerd waarvan de kwaliteit en afkomt moeilijk te beoordelen was. Daarnaast heeft de Nederlandse overheid niet stil gezeten en heeft hierdoor vooruitlopend op de nieuwe tabakswetgeving nieuwe regels opgesteld Deze ontwikkelingen hebben er aan bijgedragen dat het selecteren van betrouwbare producten die voldoen aan alle eisen een lastige opgave is geworden.

Wel heeft het e-roken een aantal grote voordelen, zo komen geen gevaarlijke stoffen zoals teer en koolmonoxide in het lichaam terecht wat bij het normale roken wel het geval is. Ook is de slagingskans om te stoppen met roken een stuk groter. Dit komt voornamelijk doordat je kan afbouwen in de hoeveelheid nicotine. De voordelen van e-roken worden nog wel een over het hoofd gezien door de overload aan informatie en producten. In het kort sommen we deze voordelen nog eens op zodat je de huidige roker kan overtuigen om een e-sigaret te proberen.

 • Veel minder schadelijk dan tabak
 • In vele gevallen goedkoper
 • Nagenoeg overal te gebruiken

Zmoker heeft strenge eisen gesteld aan het opnemen van nieuwe merken e-sigaretten en e-liquids, waardoor je altijd de juiste keuze maakt! Snel een e-sigaret kopen.

 

E-SIGARET KOPEN, MAAR WELKE?

Wil je een e-sigaret kopen maar weet je niet welke? Wij hebben een aantal belangrijke tips waar je op kan letten. Onderstaand de 3 belangrijkste:

 1. De kwaliteit

De levensduur en kwaliteit van de e-sigaret is heel belangrijk, deze beïnvloed de smaak en damp. Wij adviseren om een product te kiezen die wij speciaal hebben samengesteld op onze webshop.

 1. Extra batterij

Een starter set  bevat vaak één batterij, deze gaat doorgaans niet de hele dag mee. Wanneer je deze 4 uur moet opladen is de kans groot dat je weer naar een normale sigaret grijpt. Wij raden hierdoor altijd aan een extra batterij aan te schaffen.

 1. E-liquid

Er zijn duizenden e-liquids verkrijgbaar in vele smaken en nicotinegehaltes, hierdoor is het heel lastig een keuze te maken. Toch is het heel belangrijk de juiste keuze te maken. De e-liquid is namelijk de brandstof voor de e-sigaret. Begin bij het hoogte nicotinegehalte en een algemene tabak smaak en bouw dit rustig af. Koop ook alleen een e-liquids van een erkend merk en geen B-merk, zo weet je altijd dat deze voldoet aan de juiste eisen.


BESTE E-SIGARET KOPEN?

Door het grote aanbod zie je vaak door de bomen het bos niet meer, vele vragen zich dan ook af wat de beste e-sigaret is. Zo worden er vele clearomizers, atomizers en cartridges aangeboden. De term ‘beste e-sigaret’ is dus een rekbaar begrip en bestaat eigenlijk niet. Wel zit er veel verschil tussen de kwaliteit, ook in de e-sigaretten branche geldt vaak ‘goedkoop is duurkoop’. Online worden er vele modellen aangeboden tegen bodemprijzen, dit zijn vaak namaakproducten. De kwaliteit van deze producten is vaak matige tot slecht. Om een teleurstelling te voorkomen raden wij het af om deze producten aan te schaffen. Wij hebben een selectie gemaakt van de meest verkochte producten met een uitstekende kwaliteit. Al deze e-sigaretten zijn geschikt voor de beginnende als voor de ervaren e-roker. Snel een e-sigaret kopen.

 1. E-sigaret Pro (eGo-T)
 2. Joyetech eGo ONE
 3. E-sigaret Slim


E-SIGARET BEWEZEN MINDER ONGEZOND

De e-sigaret is al lang geen hype meer te noemen en heeft vele rokers geholpen bij het afbouwen en compleet stoppen met roken. Het roken van de elektrische sigaret is minder schadelijk dan de traditionele sigaret. Dit komt onder andere doordat de e-sigaret geen teer en vele andere schadelijke stoffen bevat. Dit maakt het in gebruik nemen van de e-sigaret een stuk aantrekkelijker.


VOORDELEN E-SIGARET KOPEN

Uit een Frans onderzoek is gebleken dat de e-sigaret beter is en daadwerkelijk helpt om geleidelijk te stoppen met roken. 70% van de geteste mensen minder ging roken, ook zijn de fysieke effecten snel merkbaar. Een aantal positieve effecten die het elektrisch roken met zich meebrengen:

 • uw huid en haar krijgen weer glans
 • betere smaakontwikkeling
 • verbeterde conditie
 • betere hartritmes
 • afname van risico’s op chronische ziekten zoals COPD en kanker

Door deze constateringen is het ook niet vreemd dat steeds meer consumenten overstappen naar de e-sigaret. Snel een e-sigaret kopen.


BESPAREN MET EEN E-SIGARET

Het roken van een e-sigaret is een stuk voordeliger dan het opsteken van een traditionele sigaret. Dit komt mede door de accijns en door het feit dat de overheid er alles aan doet om u van de sigaret af te houden. De accijnzen hebben geen enkele verhouding tot de kosten van de sigaretten zelf. Wil je gebruik maken van een e-sigaret? Dan heb je hier gelukkig niks mee te maken! De enige ‘grote’ investering is de e-sigaret, maar na deze aanschaf kan je op een voordelige manier e-roken.

bekijk-alle-liquids

 

E-LIQUID VERSUS TABAK

Bij een normale sigaret wordt de tabak gerookt, dit is bij een e-sigaret de vloeistof die verdampt. Deze zogenaamde e-liquids bevatten geen kankerverwekkende stoffen waardoor het gebruik een stuk ongezonder is. De liquid zijn in vele smaken te verkrijgen waardoor er altijd wel een juiste smaak tussen zit. Ook is het mogelijk om de e-liquid te mengen waardoor je zelf een nieuwe smaak creëert. Je kan bij e-liquid afbouwen in de hoeveelheid nicotine naar helemaal geen nicotine. Dit maakt het e-roken een uitstekend middel om te minderen met roken of zelfs volledig te stoppen. De gemiddelde roker zal het zwaarste nicotinegehalte moeten roken om met normaal gebruik tot hetzelfde nicotine gehalte uit te komen. Veel bronnen vermelden dat een nicotinegehalte van 12mg aansluit bij het nicotinegehalte van normale sigaret, deze bewering is niet juist! Dit komt omdat de nicotine van de damp moeilijker wordt opgenomen door de longen waardoor het gevoel een stuk lager is dan bij de gewone sigaret. Snel een e-sigaret kopen.

 

BLIJVEN ROKEN MAAR DAN ELEKTRISCH

Wil je niet stoppen met roken vanwege de sociale contacten? Ga dan snel een e-sigaret kopen van Zmoker. Hierdoor blijft je het sociale gedeelte behouden alleen beperkt je de schade voor de gezondheid. Of wil je juist stoppen met roken maar niet op de cold turkey methode? Probeer dan af te bouwen met de e-sigaret door het nicotinegehalte stap voor stap te verlagen tot helemaal geen nicotine. Twijfel niet langer er ga een e-sigaret kopen!

 

EEN ROOKVRIJ LEVEN

Bij het in gebruik nemen van de e-sigaret ontstaat er geen verbranding maar wordt er een vloeistof verdampt. Deze damp bevat behalve nicotine geen giftige stoffen die tabak wel bevatten. Ook heeft de damp als groot voordeel dat er geen meerookt effect ontstaat en niet zocht voor stinkende kleding of een nare geur in uw woonkamer. Snel een e-sigaret kopen.

Zmoker biedt u een keuze uit verschillende kwaliteit e-sigaretten en een ruim assortiment aan E-liquids. Hierdoor kan je met een gerust hart een e-sigaret kopen.

Heeft u vragen of opmerkingen laat dit ons dan weten. U kunt contact met ons opnemen via de e-mail info@zmoker.nl, wij proberen deze binnen 3 uur te beantwoorden. Kijkt ook eens bij onze veel gestelde vragen of op Wikipedia om tot de juiste keuze te komen, daarna kunt u bewust een e-sigaret kopen.