Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

INFORMATIE ELEKTRONISCH ROKEN

Het elektronisch roken wordt de laatste jaren steeds populairder. Het elektronisch roken wordt ook wel gezien als het nieuwe roken van tegenwoordig. Het heeft ten opzichte van het normale roken een aantal grote voordelen, zo komen geen gevaarlijke stoffen zoals teer en koolmonoxide in het lichaam terecht wat bij het normale roken wel het geval is. Doordat er kan worden afgebouwd in de hoeveelheid nicotine is de elektronische sigaret een goed hulpmiddel om te stoppen met roken.

Op het gebied van elektronisch roken is veel veranderd. Zo zijn de technieken doorontwikkeld en zijn de bevrediging en het gevoel bijna niet meer van een “normale” sigaret te onderscheiden. Zmoker heeft zich gespecialiseerd in een beperkt assortiment die voldoet aan de strengste eisen.

Let op!
Onze producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, personen met hart en/of vaatziekten, zwangere of borstvoedende vrouwen en personen die allergisch en/of gevoelig zijn voor nicotinehoudende producten. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw huisarts. Bewaar e-liquids en/of gevulde elektrische sigaretten altijd buiten bereik van kinderen en huisdieren. Elektrisch roken is geen rookvervanger maar een alternatief voor het roken van tabak.

DE ELEKTRISCHE SIGARET

De elektrische sigaretten bestaan in de meeste gevallen uit 2 onderdelen.

Oplaadbare batterij

De batterijen zijn onder de 5 volt en van een uitstekende kwaliteit en kunnen zonder verlies aan vermogen honderden keren worden opgeladen. De batterij is voorzien van een beveiliging zodat deze niet per ongeluk wordt geactiveerd in uw tas of broekzak. U kunt de batterij inschakelen door 5 keer binnen 1,5 seconden op de powerknop te drukken. Dezelfde handeling is nodig om de batterij weer uit te schakelen. Het opladen van de batterij gebeurt door middel van de bijgeleverde USB adapter die aangesloten wordt op een lader met USB aansluiting of een computer, tv, laptop, etc.

Clearomizer – verdamper

Er zijn verschillende soorten en maten verdampers te verkrijgen. Er zijn bijvoorbeeld verdampers waarvan de coil aan de binnenzijde vervangen kan worden als deze is doorgebrand. Wij hebben al deze verdampers door de jaren heen verkocht maar hebben een bewuste keuze gemaakt voor de CE4 verdamper. Doordat deze verdamper minder losse onderdelen bevat is de kans op een lekkage en of mankement een stuk lager. Ook heeft deze verdamper de beste dampproductie met een goede smaak sensatie!

Het gloeispiraal wat in de clearomizer zit gaat ongeveer 2 à 3 weken mee. De clearomizer dient vervangen te worden als er bij het gebruik een branderige smaak wordt geproefd met voldoende e-liquid in het reservoir.

E-Liquid (niet standaard meegeleverd)

Het reservoir van de clearomizer dient voor gebruik gevuld te worden met Zmoker e-liquid (vloeistof). Als er een hijs wordt genomen van de elektrische sigaret stroomt er een kleine hoeveelheid e-liquid langs het gloeispiraal wat wordt omgezet in een damp. Deze damp wordt geïnhaleerd.

Zmoker e-liquid is er in vele smaken en in 4 verschillende nicotinegehaltes, hierdoor is er altijd een e-liquid die aansluit bij de behoefte.