Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

MILLERS JUICE E-LIQUID

Millers Juice e-liquid is een 100% Nederlandse vloeistof voor de e-sigaret, en staat bekend om de ultieme smaakbeleving. Deze lekkere smaak komt mede door de ingrediënten van Nederlandse bodem met de beste kwaliteit. Alle e-liquid worden in een fabriek geproduceerd met een TUV ISO 9001 certificaat, ook worden alle e-liquids per batch gecontroleerd door het laboratorium alvorens het de fabriek verlaat. Ook ondergaan de e-liquids een GC-MS analyse (Gas chromatography–mass spectrometry analyse).

Het basis concept van Miller is de kwaliteit. Bij Millers Juice leggen ze de lat zo hoog mogelijk voor de consument. Millers produceert e-liquids van Nederlandse kwaliteit die puur en zuiver zijn volgens de hoogste normering. Het toverwoord van Millers is Innovatie. Alle smaaklijnen worden continu ontwikkeld waardoor er een groot en compleet assortiment is. De smaaklijnen worden samengesteld naar de beleving van de klanten die Millers Juice betrekt bij het ontwikkelen en aanpassen van de e-liquids.  Het assortiment aan smaken is eindeloos en zal in de toekomst alleen maar groter worden.

 

MILLERS JUICE TOP 5 E-LIQUIDS

 1. USA Regular
 2. Tabak
 3. Desert
 4. Shag
 5. Menthol

 

KWALITEIT VAN MILLERS JUICE

Naast de kwaliteit voldoet Miller ook aan de laatste normen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), zoals een bijsluiter en allen gevraagde content. Veel buitenlandse leveranciers kunnen deze regel niet nakomen waardoor dit Miller een onderscheidende factor heeft. Naast een volledig gecertificeerde e-liquid biedt Millers Juice een zeer concurrerende prijs. Met de e-liquids van Millers Juice kan je met een veilig en goed gevoel uw e-sigaret dampen!

 

SAMENSTELLING VAN MILLERS JUICE

Alle geproduceerd e-liquid worden voorzien van een MSDS/VIB file en worden aangemeld en gedeponeerd conform de regelgeving. Daarnaast heeft Millers Juice een TUV NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd waardoor de kwaliteit te waarborgen is.  Millers Juice gebruikt alleen de beste en meest zuiveren grondstoffen zoals:

 • Propyleen glycol 99,95%
 • Vegetable glycerin 99,8%
 • Nicotine 100%
 • Water, dubbel gedistilleerd pyrogeen vrij

 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN MILLERS JUICE

 • 100% volgens de laatste Europese richtlijnen
 • Voorzien van Nederlandse omschrijving
 • Uitgebreid e-liquid assortiment van toonaangevende merken
 • Scherp geprijsd
 • Diacetyl vrij

 

VRAGEN OVER MILLERS JUICE?

E-liquid kopen maar je wilt advies? Bij vragen of advies voor de juiste e-liquid keuze staat Zmoker graag voor je klaar. Onze servicemedewerkers zullen je snel van een antwoord voorzien. U kunt contact met ons opnemen door een e-mail sturen naar info@zmoker.nl, wij proberen deze binnen 3 uur te beantwoorden. Kijkt ook eens bij onze veel gestelde vragen om tot de juiste keuze te komen, daarna kunt u bewust een e-sigaret kopen. Zmoker biedt u een keuze uit verschillende kwaliteit e-sigaretten en een ruim assortiment aan E-liquids. Of neem direct contact op met Millers Juice.