Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Wie is Zmoker?

Zmoker is een onafhankelijke en landelijk opererende leverancier van elektrische sigaretten, clearomizers, verdampers, e-liquids en aanverwante artikelen om elektrisch te roken. Sinds de start in 2010 hebben wij een enorme groei meegemaakt.  Van zolderkamer project tot een goedlopend bedrijf.

Wat doet Zmoker?

Zmoker werkt samen met leveranciers die de hoogste eisen stelt aan de producten. De e-liquids voldoen aan de laatste eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Iedere batch ondergaat een chemische test om de veiligheid van onze klanten te waarborgen.

De elektrische apparaten worden geproduceerd door CE en SGS gecertificeerde bedrijven. Al deze producten ondergaan een uitgebreide test voordat ze online worden aangeboden.

Wij geloven in ons product en willen de ervaring van de elektrische sigaret graag met u delen!

Onze missie

Zmoker ontzorgt de consument op het gebied van elektrische sigaretten en e-liquids. Met onze kennis, aanpak, service en producten zorgen wij dat de consument altijd een goede en veilige keuze maakt. Het leveren van deze doorslaggevende bijdrage is de drijfkracht van ons bedrijf.

Wij willen de (elektrische sigaretten)wereld een klein beetje beter maken door producten te leveren die aan de laatste eisen voldoen op het gebied van veiligheid. Waarom? Omdat wij geloven in het resultaat van deze werkwijze op de lange termijn. Dit geldt zowel voor Zmoker zelf, maar belangrijker , met name voor onze klanten.

Onze visie

In een toenemende vraag naar elektrisch roken neemt de vraag naar elektrische sigaretten en e-liquids een steeds belangrijkere plaats in. Daarom heeft elektrisch rokend Nederland steeds meer behoefte aan een betrouwbare leverancier op het gebied van e-roken met de daaraan gerelateerde producten. Een goed product verhoogt de prestaties en garandeert een hogere tevredenheid. Hierbij zijn het gebruiksgemak, de rookontwikkeling, de throat hit en de helpdesk steeds belangrijker.

Contactgegevens

Zmoker
Zuiderhoofdstraat 42
1561 AM Krommenie
info@zmoker.nl

KvK nummer 71378219
BTW-identificatienummer Nederland: NL858692594B01

(IBAN) rekeningnummer:NL03 INGB 0006 7480 62