Justfog Starterset QPOD

,

De Justfog Starterset QPOD is een eenvoudig compact apparaatje met een relatief ruime batterij capaciteit. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

34,95

Wissen

De Justfog Starterset QPOD heeft een batterij inhoud van 900 mAh.  Hij maakt gebruik van de normale standaard organic cotton coils, deze coils hebben zich in meerdere apparaten al bewezen als stabiel met een goede smaakweergave. De batterij geeft een standaard kracht van 3,5 volt maar kan desgewenst op 4,2 gezet worden om wat meer damp te produceren. De LED indicator geeft dmv kleur aan hoe vol de batterij is.

De Justfog Qpod heeft een pod (mondstuk) waar eerst de bijgeleverde coil in gedraaid moet worden. Daarna kan de pod gevuld worden met een e-liquid naar keuze. We raden voor deze coil een liquid aan die niet meer dan 50 procent VG bevat, oftewel de wat dunnere liquids. Sluit het rubberen klepje goed en wacht daarna een paar minuten alvorens de batterij te activeren. De coil moet zich eerst volzuigen met liquid.

De batterij kunt u opladen met bijgeleverde usb kabel. De stekker die u daar eventueel bij gebruikt mag geen snellader zijn. (max 1A output)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Justfog Starterset QPOD” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *