Startersets

E sigaret startersets kopen bij zmoker.nl

E sigaret startersets kopen doe je bij zmoker.nl. Wij hebben verschillende merken en type e sigaretten in ons assortiment.

Tips nodig bij het online kopen van E-sigaret startersets?

Wanneer u besluit een e sigaret aan te schaffen kunnen wij u daarbij helpen. Voor u begint is het verstandig om u eerst in te lezen. Dat kunt u doen bij onze kennisbank over de e-sigaret.

Wat zit er allemaal in het startset?

De e sigaret startersets zijn allen voorzien van een batterij en een verdamper met coil, ook wel clearomizer genoemd. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de onderdelen los te kopen. Onder de categorieën verdampers, batterijen en opladers kunt u verschillende onderdelen vinden. Accessoires zoals hoesjes, driptips e.d. zijn natuurlijk ook verkrijgbaar.

Wat kost een gemiddelde starterset?

De prijs van een E sigaret starerset is zeer gevarieerd. De prijs is afhankelijk van onder andere het type, het merk en de batterij. Als we een gemiddelde starterset willen kopen dan komen we uit op een gemiddelde prijs van rond de 30,- á 40,- euro. De prijzen gaan omhoog wanneer het model meerdere modi heeft. Voor een beginnend damper heeft een e sigaret met meerdere instellingen vaak geen extra toevoeging. Ervaren dampers hebben vaak de voorkeur voor meerdere instellingen. Bij de aanschaf van een e sigaret dient u nog wel één of meerdere E-liquids aan te schaffen. Welke smaak u kiest is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren.

E-liquid toevoegen aan uw e smoker?

Een E-sigaret vult u met E-liquid van bijvoorbeeld Millers Juice of Sansie Vape. Dit doet u door middel van het (bij)vullen van de clearomizer ook wel tank of verdamper genoemd.  Zorg er altijd voor dat de liquid niet in het mondstuk terecht komt. Dit is niet schadelijk voor u, maar het heeft een vieze smaak. Wanneer u de e sigaret bij vult laat u hem even een paar minuten staan of liggen, zo kan de liquid goed opgenomen worden. Dit is zeker de eerste keer van belang als u de e sigaret gaat gebruiken.

Toont alle 4 resultaten