Eleaf iStick 20W

, , , , , , , , ,

De eleaf 20 watt boxmod is handzaam en makkelijk in gebruik. Instelbaar vermoegen tussen de 2 en 20 watt en een capaciteit van 2200 mah. Daarmee kom je de dag wel door. Heeft een 510 en ego aansluiting.

44,95

Wissen

De Eleaf iStick 20W heeft een ingebouwde batterij capaciteit van 2200mAh, beschikt zowel over een Variable Voltage als Variable Wattage functie en is voorzien van een OLED display. De Eleaf 20 watt kan weerstanden lezen tussen de 1.0 t/m 3.0 ohm.

In combinatie met deze batterij is het wattage van de iStick in te stellen tussen de 2 en 20 watt en het voltage tussen de 3 en 5.5 volt. De iStick functioneert met coils die een Ohm waarde hebben tussen de 1.0 en 3.0 Ohm. Buiten deze Ohm waardes geeft de box mod een atomizer short melding en zal deze uit bescherming niet functioneren.

Oled Display

Het OLED display van de Eleaf iStick geeft alle benodigde informatie weer. Naast het gekozen voltage of wattage, wordt ook de status van de batterij en de weerstand van de atomizer weergegeven. Mocht er een probleem zijn met de atomizer, dan is dit zichtbaar op het display. Tijdens het indrukken van de batterijknop, wordt het aantal seconden dat de knop is ingedrukt weergegeven.

Variable Voltage en Variable Wattage

De iStick beschikt zowel over een Variable Voltage als over een Variable Wattage functie. Door het vierkante knopje 3 keer in te drukken kunt u schakelen tussen de VW en VW modus. In de Variable Voltage modus is het voltage met de pijltjesknoppen instelbaar tussen 3,0 en 5,5 Volt in stapjes van 0,1 Volt. In de Variable Wattage modus is het wattage instelbaar tussen 2 en 20 Watt in stapjes van 0,1 Watt.

Beveiliging

De Eleaf iStick is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de iStick per ongeluk aangaat in uw broekzak of tas, kunt u deze vergrendelen door vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Door nogmaals vijf keer op de fire button te drukken, wordt de iStick weer ontgrendeld. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan, dan verschijnt in het display “Atomizer Short”. Om de accu te beschermen tegen te ver ontladen, wordt de iStick uitgeschakeld als de accu spanning onder de 3,3 Volt zakt. Op het display wordt dan “Lock” weergegeven.

Korte handleiding
Als je de iStick voor het eerst in gebruik neemt, kun je in het hoofdmenu komen door 5 keer op de bedieningsknop (enter) te drukken binnen 1.5 seconden. Om tussen Variabel Wattage (VW) of Variabel Voltage (VV) te switchen drukt u 3 keer op de bedieningsknop.

Met de pijltjes onder aan de iStick kun je het voltage/wattage verlagen of verhogen.

Inhoud
– 1 x Eleaf iStick 20 watt Box Mod
– 1 x 510-eGo adapter
– 1 x Micro USB kabel oplader
– 1 x Muur adapter
– 1 x gebruikershandleiding

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eleaf iStick 20W” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *