Joyetech EGrip 2 80W 2ml

, , , , , , , , , ,

69,95

Wissen

De Joyetech is met zijn uitgebreide functies gericht op de ervaren damper. De EGrip 2 kan bijna op iedere modus gedampt worden met een maximale output van 80W. De tank heeft de mogelijkheid om verlicht te worden en dat kan in 7 verschillende kleuren. Ook heeft deze EGrip de luxe van een analoge klok op het OLED scherm. Voor de liefhebbers is er ook de mogelijkheid om Flappy Bird te spelen. Tevens kan u via de website van Joyetech de software van uw eGrip 2 updaten met de bijgevoegde micro-USB kabel. Als u up-to-date wilt blijven met de software kunt u de website checken voor de nieuwste versie.

Over de Joyetech eGrip 2 batterij

De compacte eGrip 2 batterij heeft een batterijcapaciteit van 2100mAh en een OLED scherm van 0.96 Inch. Op het scherm zit een analoge klok en er is de mogelijkheid om Flappy Bird te spelen. U kunt de batterij opladen met de bijgevoegde micro-USB kabel.

Over de Joyetech eGrip 2 tank

Deze clearomizer heeft een tankinhoud van 2m.  Deze tank kan simpel gevuld worden via de bovenkant. Kies een van de 7 kleuren om uw liquid te verlichten. Er is een koppelstuk toegevoegd in de startset, wat er voor zorgt dat u ook de mogelijkheid heeft om er een andere clearomizer op te schroeven.

Over de Joyetech eGrip 2 coils

De Joyetech egrip 2 maakt gebruik van Variable Temperature, dit houdt in dat de weerstand kan worden vastgezet en u de temperatuur kan instellen naar eigen behoeften. In de set zijn 3 varianten coils toegevoegd. De eGrip 2 kan weestanden aan tussen de 0.05Ohm en 1.5Ohm.

De Joyetech eGrip II heeft een krachtige “allround” body van 2100mAh met een maximale output van 80W. Zoals je gewend bent bij Joyetech bevat ‘ie bijna iedere modus: VW, VT-Ni, VT-Ti, VT-SS316, Bypass en TCR (M1, M2 en M3). Daarnaast zit er een tank in de body ingebouwd met een capaciteit van 2ml waardoor dat deze in Nederland verhandeld mag worden. De bijgevoegde clearomizer tank adapter met 510 aansluiting is handig als u een andere favoriete tank wilt gebruiken en de egrip puur als MOD wilt gebruiken.

Technische aspecten
Capaciteit:2100mAh
Hoogte:95mm
Breedte:45mm
Lengte:24mm
Weerstand (VT):0,05Ω – 1,5Ω
Weerstand (VW):0,1Ω – 3,5Ω
Temperatuur modus:100 – 315℃
Inhoud tank:2,0ml
Kleuren:Zwart-Goud – RVS – Wit – Rood

Inhoud van verpakking:
1 × Joyetech eGrip II body
1 × Joyetech NotchCoil 0,25Ω DL
1 × Joyetech BF SS316 0,5Ω coil DL
1 × Joyetech BF Clapton 1,5Ω coil MTL
2 × Mondstuk
1 × Micro-USB kabel
1 × Handleiding
1 × Garantiekaart (bewaar deze, zonder deze géén recht op garantie)

1 x Clearomizer adapter met 510 aansluiting

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Joyetech EGrip 2 80W 2ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *