Justfog C14 single kit

, , , , , ,

28,9529,95

Wissen

Deze Justfog starterset is voor zowel de beginnende als ervaren damper te gebruiken.

De JustFog C14 single kit is uitgerust met een “passthrough” batterijen. Deze kit is verkrijgbaar in een single en double uitvoering, waarbij u één of twee complete elektrische sigaretten ontvangt.  Mocht je batterij nu al eerder leeg zijn dan verwacht? Dan kun je hem gemakkelijk opladen aan de onderkant van de batterij met een micro USB aansluiting. Dit “passthrough” is handig wanneer je wilt dampen en opladen tegelijk! Daarnaast beschikt de batterij over een niveau indicator. Hier aan is te zien hoe vol (of leeg) je batterij ongeveer is. En is hij dan toch echt leeg, dan is hij uiteraard gemakkelijk op te laden via passthrough methode.

Batterijniveau indicatie:
 wit 75-100%
blauw 50-75%
groen 25-50%
rood 0-25%

Pasthrough methode:

Wat betekent passthrough ? Dat betekent dat u deze elektrische sigaret tijdens het opladen kunt blijven gebruiken. De meegeleverde USB kabel kunt u aansluiten op een adapter voor in het stopcontact, of de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Een adapter voor in het stopcontact kunt u bij ons ook aanschaffen.

U kunt kiezen uit een 650mAh of een 900mAh batterij. De 900mAh batterij gaat een stuk langer mee dan de 650mAh batterij. Echter, deze batterij is een stukje langer dan het 650mAh model.

Inhoud set

Specificaties

MerkJustfog
Batterijcapaciteit650mAh of 900mAh
Tankinhoud1,8ml
Diameter14,1mm
Lengte145mm
Gewicht50,5g
Aansluiting(en)510/eGo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Justfog C14 single kit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *