Eleaf iStick Basic set met GS-Air 2 Atomizer

, , , , , , ,

De Eleaf iStick Basic is een handige box welke gemakkelijk te gebruiken is voor zowel beginners als gevorderden. Deze Eleaf iStick heeft een interne batterij van 2300mAh! Bij deze set is een Eleaf GS-Air 2 tank inbegrepen die beschikt over een airflow control. Een EGO connector zit er extra bij voor als u een clearomizer met een EGO aansluiting wilt gebruiken. Bv de Justfog 1453 clearomizer.

39,95

Wissen

De Eleaf iStick Basic heeft geen display of instelmogelijkheden. Bij deze Eleaf iStick Basic wordt de clearomizer geschoven in de batterij waar deze vervolgens magnetisch wordt vergrendeld. De batterij heeft een capaciteit van 2300mAh en gaat lang mee.

Deze starterset is voor zowel beginnende als gevorderde dampers. Deze iStick is makkelijk in gebruik. Deze Eleaf iStick heeft een interne batterij van maarliefst 2300mAh! Deze set komt met een Eleaf GS-Air 2 tank die beschikt over een airflow control. Extra toegevoegd is een EGO connector om bijvoorbeeld een Justfog clearomizer of een CE4 of 5 clearomizer bij deze set te gebruiken. De 510 connector zit op de GS air tank die bijgevoegd is maar kan natuurlijk ook voor andere clearomizers gebruikt worden die voorzien zijn met een 510 aansluiting.Verder is hij gemakkelijk op te laden via een Micro-USB poort. Je kunt daarbij blijven dampen tijdens het opladen.

De Eleaf iStick Basic Body

De Eleaf iStick Basic heeft een uitsparing in de body waar de clearomizer in schuift.  Via de raampjes kunt u zien hoeveel vloeistof zich in de clearomizer bevindt. De body bevat een batterij van 2300mAh en aan de zijkant zit een Micro USB aansluiting om de batterij op te laden. Om de batterij op te laden is er een USB oplaadkabel meegeleverd. Er is geen adapter voor in het stopcontact meegeleverd. Die kunt u hier bestellen.

Eleaf GS Air 2 clearomizer

Bij deze set wordt een Eleaf GS 2 clearomizer geleverd.De clearomizer is het tankje waar de e-liquid in gaat en waarin de coil unit (verdamper) zit. In deze set zitten twee units coils. Via de onderkant kunt u met een draairing de hoeveelheid lucht die de clearomizer doorlaat aanpassen.  De hoeveelheid doorgelaten lucht bepaalt hoe licht- of zwaar de hijs is die u neemt. De GS Air 2 clearomizer heeft een vloeistof capaciteit van 2ml.

kleur

Zwart, RVS (zilver), Rood, Blauw, Roze, Grijs

Deze  set word met de volgende inhoud geleverd:

  • iStick Basic MOD (2300mAh interne batterij) (1x)
  • GS Air 2 tank (1x)
  • GS Air 2 coils (0,75 Ohm) (2x)
  • Micro-USB kabel (1x)
  • Handleiding (1x)

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eleaf iStick Basic set met GS-Air 2 Atomizer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *