Eleaf iStick Pico 75W TC full kit

, ,

Het nieuwe handzame model in de iStick-reeks van Eleaf is de Eleaf iStick Pico. Deze kleine mod maakt gebruik van één 18650 batterij (welke niet inbegrepen is) en heeft een maximale wattage output van 75! De Micro-USB ingang, welke aan de voorkant zit van het apparaat, kan worden gebruikt om de batterij op te laden.

49,95

Wissen

De Eleaf iStick Pico 75W TC Full kit is een erg kleine mod die gebruik maakt van 18650 batterijen. Let op: deze batterijen zijn niet inbegrepen. Deze Mod heeft een maximale wattage output van 75W. De batterij kan opgeladen worden via de Micro-USB ingang aan de voorkant van het apparaat. Maar wij raden aan om de 18650 batterijen op te laden met een speciale oplader die hiervoor bedoeld is. Zo gaat uw batterij langer mee en zal hij sneller opladen.

De iStick Pico komt samen met een 2,0ml tank. Deze tank kunt u vullen middels de bovenkant. Ook bevat hij een dubbele lekbeveiligingen waardoor hij minder lekt dan andere modellen. Bij deze set krijgt u enkele reserve rubberen ringen. Als standaard coil ontvangt u de Eleaf EC 0,3 en 0,5 Ohm.

Deze kleine iStick heeft een tank diameter van 22,1 mm en heeft een hoogte van 54,6 mm. De afmetingen van de MOD zelf zijn 45 x 23 x 70 mm.

 

Inhoud set

  • Eleaf iStick 75W Pico mod (1x)
  • Eleaf Melo 3 clearomizer (1x)
  • Eleaf Melo 3 0.3Ohm coil (1x)
  • Eleaf Melo 3 0.5Ohm coil (1x)
  • Micro-USB kabel (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eleaf iStick Pico 75W TC full kit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *