Eleaf mini iStick 10W

, ,

De Eleaf mini iStick 10W is klein maar zeer fijn.  Met een hoogte van maar 5cm past deze gemakkelijk in de palm van uw hand of in uw broekzak. De Mini iStick kan maar liefst 10 watt aan en beschikt over een batterij capaciteit van 1050mAh en het voltage kan worden aangepast van 3.3v tot 5v.

27,95

Wissen

Deze Eleaf mini iStick heeft een ingebouwde batterij met 1050 mAh. Bij deze set wordt een 510-naar-eGo adapter geleverd, waardoor elke soort clearomizer aangesloten kan worden. Deze mini iStick kunt u gemakkelijk opladen met de wel bekende micro-usb aansluiting. Het opladen duurt ongeveer 3á 4 uur. Het maximale vermogen van deze iStick is 10 Watt. Deze mini iStick heeft geen Variable Wattage functie. Wel beschikt deze over een Variable Voltage functie. Deze Eleaf iStick is te verkrijgen in verschillende kleuren zwart, blauw, roze en RVS (zilver).

OLED Display

Het OLED display van de Eleaf iStick geeft alle benodigde informatie weer. Op deze display kunt u de Voltage, batterij status en de weerstand van de atomizer zien. Mocht er een probleem zijn met de atomizer, dan is dit zichtbaar op het display. Tijdens het indrukken van de batterijknop, wordt het aantal seconden dat de knop is ingedrukt weergegeven.

Variable Voltage

De iStick Mini beschikt over een Variable Voltage functie, om de temperatuur van de atomizer te regelen. Door op de pijltjes knoppen te drukken, kan het voltage worden ingesteld van 3,0 Volt tot 5,0 Volt, in stapjes van 0,1 Volt.

Beveiliging

De Eleaf iStick Mini is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de iStick per ongeluk aangaat in uw broekzak of tas, kunt u deze vergrendelen door vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Door nogmaals vijf keer op de batterijknop te drukken, wordt de iStick weer ontgrendeld. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan, dan verschijnt “Ω” in het display. Om de accu te beschermen tegen te ver ontladen, wordt de iStick uitgeschakeld als de accu spanning onder 3,3 Volt zakt. Op het display wordt dan “% LO” weergegeven.

kleur

Zwart, RVS (zilver), Blauw, Roze

Inhoud:

  • 1x mini iStick Mod
  • 1x 510 eGo adapter
  • Micro USB kabel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eleaf mini iStick 10W” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *