Joyetech Ego AIO

, , , , , , , , , , ,

27,95

Wissen

De Joyetech Ego AIO is een handzame All-In-One e-sigaret en geschikt voor de beginnende damper. De Joytech heeft een batterij met een capaciteit van 1500 mAh. De batterij en de tank vormen één geheel.

De Cubis BF coils zijn gemakkelijk te vervangen. Wij raden u aan om de e-liquid goed in de coil te laten trekken voor een langere levensduur van de coil. Als u merkt dat het niet meer naar wens werkt dan is het waarschijnlijk tijd om uw coil te vervangen. Het vervangen van de coil is geen moeilijk klusje! Dat kan u doen via de bovenkant. Voor de duidelijkheid kan dat hetzelfde als het bijvullen van de e-liquid.

Ingebouwde 1500mAh batterij

De ingebouwde 1500mAh batterij is voldoende om de hele dag te kunnen dampen. De ingebouwde batterij wordt opgeladen via een Micro-USB kabel. Ook heeft de eGo AIO een waarschuwing als uw batterij bijna leeg is en beschikt over een ingebouwde spanningsbeveiliging en wordt beveiligd tegen overladen. U kunt uw eGo AIO gewoon gebruiken tijdens het opladen. Let op: opladen via bijvoorbeeld een computer duurt langer dan via een stopcontact.

2ml ingebouwde clearomizer

De eGo AIO heeft een top fill vulsysteem. De tank zelf kan niet worden vervangen, de coils natuurlijk wel. Ook beschikt de tank over een instelbare airflowring en een veilige lekvrije kindersluiting. Om de clearomizer schoon te maken heeft u alleen wat water en een papiertje nodig.

Een leuke afsluiter! Het led lampje is instelbaar in verschillende kleuren!

kleur

Zwart, RVS (zilver), Zwart-Wit, Rood-Wit, Grijs-Zwart, Crackle C, Crackle D, Chinoiserie, Camouflage, Wood, Brushed Gun Metal

Inhoud van de set:

* 1 x Joyetech Ego AIO body
* 2 x BF SS316 – 0.6ohm coil head
* 1 x Plastic spriaal gestructueerd mondstuk
* 1 x transparant mondstuk
* 1 x micro USB kabel
* 1 x Engelstalige handleiding

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Joyetech Ego AIO” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *